Kako dobiti najbolji posao?

U Nordu smo svjesni da samo kvalitetni ljudi mogu raditi kvalitetne poslove. Uz to, iskustvo nas je naučilo kako će nam se vraćati kupci i partneri samo ako nam mogu vjerovati i računati na nas.

Je li to slično i vašim poslovnim/radnim navikama?
Odlično! Pridružite se našem timu i postanite dio perspektivne tvrtke! Kod nas ne manjka izazova, učenja i otkrivanja novog.

Ključ svega je razvoj

Nord Produkt ima snažan poslovni razvoj. Temelj našega uspjeha je stalno unapređenje – od zadovoljnih klijenata i zaposlenika, do kvalitete proizvoda i ekološki osviještene proizvodnje.

Također, u Nord Produktu potičemo osobni i profesionalni razvoj zaposlenika, a pritom vjerujemo da u životu treba uspostaviti ravnotežu između poslovnoga uspjeha i obiteljskih vrijednosti. Želimo da nam se pridruže profesionalci koji se žele dokazati, ali znaju i njegovati kvalitetne poslovne odnose.

Kako možete doprinijeti rastu i razvoju Norda?

Proizvodnja namještaja i slavina
Proizvodimo kupaonski namještaj i kuhinje vrhunske kvalitete, a iz naših proizvodnih pogona izlaze i slavine brendova Nord, Armal i Schmidler.

Centralne službe
Prodaja, maloprodaja, marketing, financije, strategija i razvoj, ljudski potencijali, opći poslovi i ostale poslovne funkcije koje zaokružuju naše poslovanje.

Kako postati dio
tima NORD PRODUKTA

Otvorene zamolbe
Ako želite postati dio tima Nord Produkta, pošaljite nam svoj životopis i otvorenu zamolbu na adresu: ljudski.potencijali@nordprodukt.hr.
Kontaktirat ćemo vas kada se otvori radno mjesto za djelatnika Vašeg profila.
Ako si još uvijek student, bez brige − i za tebe ima mjesta u Nord Produktu. Prijavi se!

Otvorena radna mjesta