SMS nagradna igra – UZ NORD PRODUKT NA LJETOVANJE BEZ BRIGE!

05/07/2020

Vodimo vas na ljetovanje bez brige već ovoga ljeta u Nord mobilnoj kućici u Biogradu na Moru. Nagradna igra traje od 4.6.2020. do 4.7.2020., a u igri možete sudjelovati kupnjom bilo kojeg proizvoda iz asortimana Nord Produkta jednostavnim slanjem broja računa SMS-om. Kupnjom kvalitetnog asortimana kuhinja i kupaonica brendova Nord, Armal i Schmidler osvojite neku od 21 odlične nagrade.

 

Nagrade

GLAVNA NAGRADA: 1 sedmodnevno ljetovanje u mobilnoj kućici kapaciteta do 6 osoba u Mediteran kampu Biograd n/M u periodu od 10.7.2020. do 18.06.2021. (kamp je otvoren do 17.10.2020 i od 03.04.2021).

Druga nagrada: 10 x Nord Viva slavina u boji po izboru

Treća nagrada: 10 x poklon-bon za web-shop UrediDom.hr

 

Kako sudjelovati?

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruje se kupovinom bilo kojeg proizvoda iz asortimana Nord Produkta, na Nord Produkt prodajnim mjestima na području Hrvatske, u periodu trajanja nagradne igre. Za sudjelovanje u nagradnoj igri, nakon kupovine proizvoda trebaju:

poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060:

  • Nordprodukt, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja

(Npr.:  Nordprodukt, 1234/123/1, Ime i Prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)

Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).

 

 

Izvlačenje imena dobitnika nagrada

Izvlačenje dobitnika održat će se u prostorima Nord Produkta 06.07.2020. godine u 13:00 sati, a obavit će se na temelju nasumičnog odabira. Imena dobitnika bit će objavljena na web adresi www.nord.hr u roku osam dana od nagradnog izvlačenja, a svaki dobitnik će biti i telefonski obaviješten o primitku nagrade u roku osam dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik obavezno treba predočiti osobnu iskaznicu i originalan račun na kojem je naznačena kupnja nekog od proizvoda iz asortimana Nord Produkta koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri.

Nagradu dobitnik preuzima najkasnije u roku od trideset dana od dana primitka pisane obavijesti.

 

Pravila

Sudionici igre (u nastavku „Sudionik“) mogu biti sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposleni u Nord Produktu ni  članovi njihovih užih obitelji i druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri provođenju nagradne igre.

Nagradna igra organizirana je temeljem Zakona o igrama na sreću i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara, a dodatne informacije o nagradnoj igri dostupne su na: PRAVILA NAGRADNE IGRE “UZ NORD PRODUKT NA LJETOVANJE BEZ BRIGE”. Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.